El-installatør Fra Roskilde

Hvis du søger en dygtig el-installatør med mange års erfaring og ultimativt fokus på sikkerhed og kvalitetsarbejde omkring Roskilde, så skal du kontakte JA-El ApS.

JA-El ApS udfører alle former for el-arbejde lige fra renovering af en mindre ejendom, løse hele el-entreprisen ved nybyggeri eller ombygning af større industrielle anlæg.

El-installationer ved nybyg og renovering

JA-El ApS udfører som el-installatør alle former for el-installationer ved nybygning, ombygning og renovering. Vi løser som elektrikerfirma autorisationskrævende el-arbejde med faglig stolthed og naturligvis efter gældende lovgivning.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i alle former for el-installationer, så du kan være sikker på, at dit el-arbejde i forbindelse med nybyggeri eller renovering er i trygge og sikre hænder.
Kontakt os

Vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af el-installationer

JA-El ApS udføre fejlfinding på alle typer El-installationer og maskiner

Hvis der er fejl på din elinstallation står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, vi er klar til at rykke ud og lokalisere samt udbedre fejlen.

Hvis din ejendom trænger til ny el-tavle, eller dit fejlstrømsrelæ er fejlbekræftet, kan vi nemt foretage en udskiftning. Husk, at fra 1. juli 2008 skal alle el-installationer med tilslutningssteder på op til 20A være beskyttet af et HPFI.

Serviceaftale og vedligehold af dine installationer

JA-El ApS laver gerne service- og vedligeholdelsesaftaler på el-installationer hos både private og erhvervskunder.

Vi servicerer desuden ventilation og datainstallationer. Vi udfører nye installationer, udvidelser, service og vedligehold samt fejlfinding.

Med udgangspunkt i kundeservice og altid fokus på sikkerhed kan du roligt lave en serviceaftale med JA-El ApS. Det betyder, at vi altid er klar til at rykke ud, når du har et akut behov, ligesom vi passer og tilser dine installationer med den frekvens, du ønsker.