JA-EL ApS

“JA, Vi gør det for spændingens skyld”

Siden 1967 har navnet “Stricker” været synonym med god og pålidelig el-service af høj kvalitet.

Som led i et generationsskifte er virksomheden i dag delt i to firmaer, der fungerer side om side med samme medarbejdere og det samme grundlæggende værdisæt.

Stricker El-Service ApS har siden skiftet navn til JA-EL ApS for at fuldføre generationsskiftet.

Fortsætter i samme spor
Firmaets gode ry og rygte føres i dag stolt videre af Anders og John, der sammen står for den daglige drift. Vi driver ufortrødent firmaet efter samme opskrift. Det handler om at være der for kunderne, og levere en service man kan mærke og en kvalitet man kan regne med.

El-installationer ved nybyg og renovering

JA-El udfører som el-installatør alle former for el-installationer ved nybygning, ombygning og renovering. Vi løser som elektrikerfirma autorisationskrævende el-arbejde med faglig stolthed og naturligvis efter gældende lovgivning.

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i alle former for el-installationer, så du kan være sikker på, at dit el-arbejde i forbindelse med nybyggeri eller renovering er i trygge og sikre hænder.

Vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af el-installationer

JA-EL ApS udføre fejlfinding på alle typer El-installationer og maskiner

Hvis der er fejl på din elinstallation står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, vi er klar til at rykke ud og lokalisere samt udbedre fejlen.

Hvis din ejendom trænger til ny el-tavle, eller dit fejlstrømsrelæ er fejlbekræftet, kan vi nemt foretage en udskiftning. Husk, at fra 1. juli 2008 skal alle el-installationer med tilslutningssteder på op til 20A være beskyttet af et HPFI.

Serviceaftale og vedligehold af dine installationer

JA-EL ApS laver gerne service- og vedligeholdelsesaftaler på el-installationer hos både private og erhvervskunder.

Vi servicerer desuden ventilation og datainstallationer. Vi udfører nye installationer, udvidelser, service og vedligehold samt fejlfinding.

Med udgangspunkt i kundeservice og altid fokus på sikkerhed kan du roligt lave en serviceaftale med JA-EL Aps. Det betyder, at vi altid er klar til at rykke ud, når du har et akut behov, ligesom vi passer og tilser dine installationer med den frekvens, du ønsker.